Poliklinika Perić-Staničić

Specijalistički pregled štitnjače

Umorni ste i malaksali? Nervozni ste i osjećate ubrzan rad srca? Moguće je da imate poremećaj funkcije štitnjače! U našoj Poliklinici pregled štitnjače vrše dvojica ultraspecijalista za bolesti štitnjače s preko 20 000 pregleda bolesnika.


Ultrazvuk štitnjače - Poliklinika Perić-Staničić

Ultrazvuk štitnjače

Ultrazvuk štitnjače je dijagnostička metoda koja se koristi za procjenu veličine i strukture štitnjače, te je idealna za detekciju čvorova u štitnjači. Ultrazvuk štitnjače kod nas provode liječnici koji su ultraspecijalizirani za bolesti štitnjače te imaju veliko iskustvo u provođenju ove pretrage.


Citološka punkcija štitnjače

Punkcija štitnjače

Citološka punkcija štitnjače (čvora u štitnjači) dijagnostička je metoda koja se u današnje vrijeme izrazito korisna u razlikovanju benignih od malignih čvorova u štitnjači.  Ultrazvukom je danas moguće detektirati čvorove veličine do par milimetara te je od izrazite važnosti precizno odrediti koji bi čvorovi mogli biti maligni.


Internistički pregled Božidar Perić Sara Klobučar

Specijalistički internistički pregled

Specijalistički internistički pregled u našoj Poliklinici podrazumijeva detaljan pregled cjelokupnog organizma s posebnim osvrtom na preventivne mjere.